۱. مرد باید در حال نماز عورتین خود را بپوشاند، هر چند کسی او را نمیبیند و بهتر است از ناف تا زانو را بپوشاند.
۲. زن باید در موقع نماز تمام بدن و موی خود را با پوششی که کاملاً بدن را میپوشاند بپوشاند، ولی پوشاندن صورت به مقداری که شستن آن در وضو واجب است و دستها تا مچ و پاها تا مفصل ساق لازم نیست.(لازم به ذکر است،زیر چانه خانمها باید پوشانده شود.)
بعضی ازمستحبات قیام:
۱. بدن را راست نگهدارد.
۲. شانهها را پایین بیندازد.
۳. دستها را روی رانها بگذارد.
۴. انگشتها را به هم بچسباند.
۵. جای سجده را نگاه کند.
۶. سنگینی بدن را به طور مساوی روی دو پا بیندازد.
۷. با خضوع و خشوع باشد.
۸. پاها را پس و پیش نگذارد.
این آیه به همه مسلمانها خطاب میڪند و آنها را بهترین امتے معرفے میڪند ڪه در میان انسانها آفریده شده اند .روشن است ڪه برترے مسلمانها بردیگر امتها ،بدلیل رواج امر به معروف و نهے از منڪر در بین آنها و ایمان واقعے بخداست و مسلمانان تا زمانے یڪ امت ممتاز محسوب میگردند ڪه دعوت بسوے نیڪے ها و مبارزه با فساد را فراموش نڪنند و اگر روزے این وظیفه را فراموش ڪنند دیگر بهترین امت نخواهند بود .
باید دانست ڪه امر به معروف و نهے از منڪر،هیچ منافاتے با آزادے و اختیار خدادادے انسانها ندارد و در حقیقت ضامن زندگے سعادتمندانه ے انسانها همراه با آزادے آنهاست.
پیامبر اڪرم(ص) این نڪته را به زیبایے چنین فرموده است:"یڪ فرد گناهڪار در میان مردم ،همانند ڪسے است ڪه با جمعے سوار ڪشتے شود و هنگامے ڪه در وسط دریا قرار گیرد تبرے بردارد و به سوراخ ڪردن جایے بپردازد ڪه در آن نشسته است.اگر به او اعتراض ڪنند در جواب بگوید ڪه من در سهم خودم تصرف میڪنم .اگر دیگران او را از این عمل خطرناڪ بازندارند ،طولے نمیڪشد ڪه آب دریا به داخل ڪشتے نفوذ میڪند و یڪباره همگے در دریا غرق میشوند.پیامبر با این مثال جالب منطقے بودن امر به معروف و نهے از منڪر را مجسم میڪند و حق نظارت فرد بر اجتماع را یڪ حق طبیعے میداند ڪه ناشے از پیوند سرنوشتهاست."
✍روزے پسرڪے براے شنا به دریاچه نزدیڪ خانه شان رفت .
مادرش از پنجره نگاهش میڪرد و از شادے ڪودڪش لذت میبرد .
ناگهان تمساحے را دید ڪه به آرامے به پسرش نزدیڪ میشد .
وحشت زده به سمت دریاچه دوید.و فریاد ڪنان پسرش را صدا زد . تمساح با یڪ چرخش ،پاهاے ڪودڪ را به دهان گرفت اما مادر رسید و از روے اسڪله بازوے پسرش را گرفت .
تمساح پسر را باقدرت میڪشید .ولے عشق مادر آنقدر زیاد بود ڪه نمیگذاشت پسر در ڪام تمساح فرورود.
ڪشاورزے درحال عبور ،صداے فریادهاے مادر را شنید پس دوید و با چنگڪ بر سر تمساح زد و آنرا فرارے داد.
پسر را به بیمارستان رساندند.
دو ماه گذشت تا پسر بهبود پیدا ڪند .
پاهایش با آرواره هاے تمساح سوراخ شده بود و روے بازوهایش،جاے زخم ناخنهاے مادرش مانده بود.
خبرنگار در مصاحبه از او خواست جاے زخمهایش را نشان دهد .پسر با ناراحتے زخمهاے پایش را نشان داد.
سپس با غرور بازوهایش را نشان داد و گفت :" این زخمها را دوست دارم،اینها خراشهاے عشق مادرم به من هستند." گــــــــــاهـــــــــــــے همانند ڪــــودڪــــے قدرشناس ،خراشهاے عشق خــــــــــــــداوند را بخودمان نشان بدهیم.
خواهیم دید ڪه چقدر دوست داشتنے هستند.
يکي از امور اختلافي وهابيت با امت اسلامي اعم از شيعه و اهل سنت بحث قدرت اولياء خدا بعد از مرگ است
وهابيت مدعي هستند که هرگاه انساني ولو اينکه اين شخص از اولياء خدا باشد يا جزء انبياء از دنيا رفت روح وي ديگر هيچ قدرت و تاثيري در اين دنيا ندارد و براي همين اعتقاد شيعه و اهل_سنت را تکفير ميکند
محمد_عمر_سربازي و کرامات اولياء بعد از مرگ:
وهابيت در حالي چنين ادعاي را مطرح ميکنند که عقيده اهل سنت و شيعه بر اين پايه استوار است که کرامات و دائره اشراف اولياء خدا در اين دنيا با مرگ وي از بين نميرود چنانچه محمد عمر سربازي از بزرگترين علماي اهل سنت ايران چنين ميگويد:
مسئله هفتم: بدان که از بعضي از اولياء بعد از موت هم تصرفات و کرامات عجيب و غريب سر مي زند و اين مورد بسيار واقع شده است چرا که ولايت بعد از موت گرفته نميشود بلکه همراه با ولي است
خلاصة التصوف ص187
اين عقيده نه تنها عقيده محمد_عمر_سربازي است بلکه علماي بزرگ ديگر اهل سنت هم به آن اذعان کرده اند که بعدا به صورت کامل ارائه خواهیم کرد
قسمت دوم:
قاضي عياض و ملا علي قاري:اولياء خدا بر همه امور آگاه هستند و براي آنها هيچ حجابي نيست
قال القاضي : وذلك أن النفوسَ الزكيةَ القدسية إذا تَجَرَّدَتُ عن العلائق البدنية عَرَجَتْ واتصلت بالملأ الأعلى ، ولم يبق لها حجابٌ فترى الكلَّ كالمشاهد بنفسها أو بإخبار الملك لها ، وفيه سرُّ يطلع عليه من تَيَسَّر له
جان هاي تزکيه شده و قدسيه هرگاه از تعلّقات جسماني عروج مي کند و با عالم اعلي واصل مي شود و حجابي باقي نمي ماند، آنگاه همه را مشاهده مي کنند به شخصه و يا با خبر آوردن فرشته. و در آن رازي است که براي هر که توفيق ميسّر شود، خواهد دانست.
کودکی که مادرش او را
به دست موجهاى " نیل " می سپارد
تا برسد به خانه ی تشنه به خونش
دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند
سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد
آیا هنوز هم نیاموختی ؟!
که اگر همه ی عالم
قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند
و خدا نخواهد ،
" نمی توانند "
پس
به " تدبیرش " اعتماد کن
به " حکمتش " دل بسپار
به او " توکل " کن
و به سمت او ”قدمی بردار"...
گرفته شدن پیمان الهی از پیامبران درباره پیامبر اسلام:
این آیه این نکته را بیان میکند که تمام پیامبران(ع) طبق عهدو پیمانی که با خدا بسته اند موظف بودند اگر پیامبری از پیامبران خدا را درک کردند،به او ایمان آورند و یاریش کنند مصداق روشن آن پیامبر،پیامبر اسلام است.روایت متعددی در این زمینه نقل شده که روشن میکند که نه تنها خداوند درباره شخص پیامبر (ص) پیمان گرفته درباه وصی او نیز پیمان گرفته است. از امام صادق (ع) روایت شده است : خداوند هیچ پیامبری را مبعوث نکرد مگر اینکه از او پیمان گرفت که به نبوت پیامبر(ص) و پیشوایی علی (ع) ایمان بیاورد.
پیغمبر عظیم الشان (ص) یک روز در جمع اصحاب فرمودند: من دیشب عمویم حضرت حمزه و پسرعمویم جعفرطیار را که هر دو شهید شدند ،در خواب دیدم که غذاهای بهشتی میل میکردند. از آنها سوال کردم که در آن عالم برترین اعمال کدام است؟ گفتند پدرو مادرمان به قربان شما! در این جا سه چیز افضل اعمال است،اول محبت نسبت به حضرت علی (ع) دوم آب دادن به تشنه ها است و سوم صلوات برمحمد و آل محمد است.(مستدرک الوسائل.ج5.ص328)
نقل شده است که درزمان پیامبر(ص) شخصی به نام امروء الغیث و مردی از اهالی حضرموت با یکدیگر برسرزمینی منازعه کردند و خدمت رسول خدا آمدند .حضرت به امروءالغیث فرمود آیا شاهدی داری که شهادت دهد زمین برای توست.او عرض کرد نه.پیامبرفرمود در این صورت اگر طرف مقابلت سوگند بخورد که زمین برای اوست باید زمین را به او واگذار کنی.امروءالغیث گفت بخدا سوگند در اینصورت زمینم از بین میرود .حضرت فرمود اگر در واقع زمین از آن تو باشد و او با سوگند خود زمین تو را گرفته باشد از کسانی خواهد بود که خدا به آنان در روز قیامت نمینگرد و آنها را از گناه پاک نمیکند و عذاب دردناکی برای آنهاست .هنگامی که مرد حضرموتی این سخن را شنید وحشت کرد و زمین را به امروءالغیث بازگرداند.
در صحيح مسلم آمده است:
.....فلما تُوُفِّيَتْ دَفَنَهَا زَوْجُهَا عَلِيُّ بن أبي طَالِبٍ لَيْلًا ولم يُؤْذِنْ بها أَبَا بَکْرٍ وَصَلَّى عليها عَلِيٌّ "
يعني وقتي که فاطمه ( سلام الله عليها ) وفات کرد ، علي ( عليه السلام ) وي را شبانه به خاک سپرد و به ابي بکر خبر نداد و خودش بر وي نماز خواند .
صحيح مسلم ، ج 3 ص 153 ح 4679
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
1534 - حَدَّثَنَا بِذَلِكَ عَلِيُّ بْنُ عِيسَى قَالَ حَدَّثَنَا عَبْدُ الْوَهَّابِ بْنُ عَطَاءٍ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَمْرٍو عَنْ أَبِي سَلَمَةَ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ فَاطِمَةَ جَاءَتْ أَبَا بَكْرٍ وَعُمَرَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا تَسْأَلُ مِيرَاثَهَا مِنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ فَقَالَا سَمِعْنَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَقُولُ إِنِّي لَا أُورَثُ قَالَتْ وَاللَّهِ لَا أُكَلِّمُكُمَا أَبَدًا فَمَاتَتْ وَلَا تُكَلِّمُهُمَا
ابی هریره نقل می کند: فاطمه زهرا (س) پیش ابوبکر و عمر امد واز میراثی که از پیامبر (ص) برایشان باقی مانده بود سوال کرد در جواب گفتند: از پیامبر (ص) شنیدیم که می فرموید ما چیزی به ارث نمی گذاریم، حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود من تا ابد با ابوبکر و عمر سخن نمي گويم حضرت از دنيا رفت و با آن دو حرف نزد.
سن ترمذی ج 6 ص 144 ح 1534
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
در منابع شيعه نيز به غضب حضرت زهراء عليها السلام اشاره شده است:
.......... فَقَالَتْ وَ اللَّهِ لَا آذَنُ لَهُمَا وَ لَا أُكَلِّمُهُمَا كَلِمَةً مِنْ رَأْسِي حَتَّى أَلْقَى أَبِي فَأَشْكُوَهُمَا إِلَيْهِ بِمَا صَنَعَاهُ وَ ارْتَكَبَاهُ مِنِّي
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود: به خداوند سوگند من به ايشان اجازه ورود نخواهم داد و با آنان يك كلمه تكلّم نخواهم كرد تا اينكه پدرم را ملاقات كنم و از اين عملى كه ايشان با من انجام دادند به آن حضرت شكايت نمايم.
علل الشرائع ؛ ج1 ؛ ص186
بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج43 ؛ ص203
رياض الأبرار في مناقب الأئمة الأطهار ؛ ج1 ؛ ص68
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
ابن قتيبه درباره علت ممانعت گفته است:
وقد طالبت فاطمة رضي الله عنها أبا بكر رضي الله عنه بميراث أبيها رسول الله صلى الله عليه وسلم فلما لم يعطها إياه حلفت لا تكلمه أبدا وأوصت أن تدفن ليلا لئلا يحضرها فدفنت ليلا.
فاطمه از ابوبکر ميراث پدرش را خواست، ابوبکر نپذيرفت، قسم خورد که ديگر با او (ابو بکر) سخن نگويد و وصيت کرد که شبانه دفن شود تا او (ابوبکر) در دفن وى حاضر نشود.
الدينوري، أبو محمد عبد الله بن مسلم ابن قتيبة (متوفاي276هـ)، تأويل مختلف الحديث، ج 1، ص 300، تحقيق: محمد زهري النجار، ناشر: دار الجيل، بيروت، 1393هـ، 1972م.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
ابن بطال در شرح صحيح بخارى نيز مى نويسد:
أجاز أكثر العلماء الدفن بالليل... ودفن علىُّ بن أبى طالب زوجته فاطمة ليلاً، فَرَّ بِهَا من أبى بكر أن يصلى عليها، كان بينهما شىء.
اكثر علما دفن جنازه را در شب اجازه دادهاند. علي بن ابوطالب، همسرش فاطمه را شبانه دفن كرد تا ابوبكر به او نماز نخواند؛ چون بين آن دو اتفاقاتى افتاده بود.
شرح صحيح البخاري لأبن بطال ج 5 ص 360.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
#امت_واحده
☑️ @Omat_Vahede
وقتی یک جویی به دریا وصل شد ماندگارمیشود؛اهل بیت دارای شان و مقام والایی هستند و زمانیکه ما ثواب کارهای خیر خود را به آنها هدیه میکنیم ،نه تنها از آن کم نمیشود،بلکه موجب میشود در آن لیستی قرار گیریم که اهل بیت (ع) در راس آن قرار دارند و با اینکار ،عمل خود را با ارزش تر میکنیم.
افرادی که مدالهای خود را به آستان قدس هدیه میکنند،درست است که این مدال مال آنهاست ولی وقتی در این جایگاه قرار میگیرد ارزش مضاعفی برای خودشان پیدا میکند.
گاهی در میان وسعت نعمت و رفاه و امکانات هستیم و پی در پی خداوند نعمتهایش را برای ما میفرستد،آنگاه باید تشخیص دهیم که این نعمتها نشانه عذاب است یا لطف و عنایت الهی؟
راه تشخیص لطف و قهر اینست که باید ببینیم از این نعمتها در راه خدا استفاده میکنیم یا در راه معصیت؟
حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:
ای انسان هنگامیکه میبینی پروردگارت پی در پی نعمتهایش را برتو میفرستد،درحالیکه تو معصیت او را میکنی،بترس (که مجازات سنگینی در انتظار توست.)(نهج البلاغه.حکمت25)
مباهله یعنی یکدیگر را نفرین کردن.در ذیل این آیه ،از امام صادق روایت شده است:« گروهی از مسیحیان نجران نزد پیامبر آمدند و به او عرض کردند:به چه چیز دعوت میکنی؟ حضرت فرمود: به اینکه گواهی دهید بجز الله خدایی نیست و من پیامبر خدا هستم و اینکه عیسی بنده خلق شده ای بود که میخورد و مینوشید .پس از بحث و گفت و گوی فراوان گروه مسیحی حاضر به قبول حق نشدند وزیر بار نرفتند که عیسی بنده ای از بندگان خداست در آن هنگام،این آیه نازل شد .پیامبر (ص) به انها فرمودند: که بیایید یکدیگر را نفرین کنیم ،اگر حق بامن بود لعنت خدا برشما نازل شود و اگر حق با شما بود لعنت خدا برمن نازل شود.آنها پذیرفتند و قرار گذاشتند که فردای آنروز در مکانی حضور یابند و باهم مباهله کنند هنگامی که نزد روسای خود بازگشتند و مطلب را بازگو کردند ،سران آنها گفتند اگر او قوم خود را آورد، پیامبر نیست ولی اگر فقط خانواده اش را آورد حتما پیامبر است .فردای آنروز پیامبر(ص) همراه علی (ع) و فاطمه سلام الله و حسن و حسین(ع) برای مباهله حاضر شدند.هنگامیکنه گروه نصرانی این صحنه را دیدند از پیامبر خواستند که از مباهله صرف نظر کند.و اجازه دهد که آنها بدین خود بمانند.و به پیامبر (ص) جزیه دهند.پیامبر (ص) نیز پذیرفت و آنها بازگشتند.»
در روایتی آمده است که اسقف مسیحیان به آنها گفت: من صورتهایی را میبینم که اگر از خداوند تقاضا کنند که کوههارا از جا برکند چنین خواهد کرد .هرگز با آنها مباهله نکنید که هلاک خواهید شد .و یک مسیحی تا روز قیامت بر صفحه زمین باقی نخواهد ماند.
جریان مباهله علاوه براینکه علم خاص پیامبر را نشان میدهد تاثیر دعا و نیایش آن حضرت را نیز مینماید.نکته بسیارمهم دیگر در لفظ "انفسنا " است .فردی که مصداق این لفظ است باید از نظر کمالات و صفات نفسانی به حدی برسد که بتوان او را "نفس النبی" شمرد و چنان که گفته شد مراد از این لفظ شخص علی است.
❤️▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬❤️ سخن گفتن عیسی علیه السلام در کهولت:
کلمه مهد بمعنای محلیست که برای خواب و استراحت نوزاد آماده میکنند و نزدیک به معنای گهواره در فارسی است.با این تفاوت که در گهواره،مفهموم جنبش و حرکت وجود دارد و مهد مفهوم عامی دارد.و هرگونه محلی را که برای نوزاد آماده کنند،شامل میشود.طبق آیات سوره مریم ،حضرت عیسی درهمان روزهای آغاز تولدش زبان به سخن گشود .کاری که بطور معمول برای هیچ نوزادی ممکن نیست.و این خود یک معجزه بزرگ بود.سخن گفتن درمیان سالی اما یک عمر کاملا عادیست و ذکر ایندو باهم در این آیه ممکن است اشاره به این باشد که او در گهواره همانگونه سخن گفت،که در کمال عمر؛ سخنانی سنجیده و پرمحتوا و حساب شده نه سخنانی کودکانه.بعلاوه این تعبیر درباره عیسی نوعی پیشگویی و اشاره به آینده عمر اوست زیرا میدانیم که حضرت مسیح هرگز در این جهان و در میان مردم به سن پیری نرسید بلکه در سن 33 سالگی از میان مردم بیرون رفت و خدا او را به آسمانها برد و طبق روایات متعددی در عصر ظهور حضرت مهدی (عج) به میان مردم باز میگردد و با آنها سخن می گوید همانگونه که در آغاز عمر سخن میگفت.
بزرگی میفرمود:
من تجربه دارم که در بسیاری از مشکلات و گرفتاری ها،
خیلی متوسل شدیم و دعا کردیم اما گره از کارمان گشوده نشده بود،
ولی وقتی به مادر عالم حضرت فاطمه زهرا(س)
که به گفته پیغمبر(ص) "ام ابیها" میباشند ،
متوسل و پناهنده شدیم،این گرههای خست هم به سادگی باز شد.
ارزش این روزها و شبهای فاطمیه را بدانیم که زود از دستمان میرود
تا دهها سال قبل انسان هیچ اطلاعاتی در مورد مغز نداشت و فقط می دانست که مغز مرکز پردازش اطلاعات و حافظه انسان است و در دوران باستان نیز فقط چندین بار عملهای جراحی ساده بر روی مغز انجام گرفته بود.
اما با گسترش علم دانشمندان متوجه شدند مغز انسان به صورت یکپارچه نیست و از اجزای مختلفی تشکیل شده است و هر بخش از مغز وظیفه خاصی را دارد. در سال ۲۰۰۳ گروهی از دانشمندان با عکسبرداری الکترومغناطیسی از مغز انسان متوجه شدند مرکز دروغگویی در بخش جلویی مغز قرار دارد و وقتی کسی دروغ می گوید قسمت های لپ پیشانی یا ناصیه مغز فعالیت بیشتری را انجام می دهد و آن قسمت مسئول مستقیم دروغگویی در انسان است.
این در حالی است که قرآن کریم در سوره علق آیات ۱۳ تا۱۶ به این موضوع اشاره کرده است:
[و باز] آیا چه پندارى [که] اگر او به تکذیب پردازد و روى برگرداند [چه کیفرى در پیش دارد] (۱۳) مگر ندانسته که خدا می بیند (۱۴) زنهار اگر باز نایستد موى پیشانى [او] را سخت بگیریم (۱۵) [همان] موى پیشانى دروغزن گناه پیشه را (۱۶)
قرآن مجید در این آیه و آیات زیاد دیگرے از این حقیقت پرده برمیدارد ڪه در قیامت،اعمال نیڪ و بد انسان ،هرڪدام در شڪلے تجسم مے یابد و در عرصه محشر حاضرمیشود.واژه " تَجِدُ" از ماده وجدان بمعناے یافتن است یعنے هرڪس اعمال خود را در قیامت مے یابد.و آرزو میڪند ڪه میان او و اعمال زشتش فاصله بسیار دورے بود.آیات فراوان دیگرے نیز این مطلب را تایید میڪند.آیه 49 سوره ڪهف بیان میڪند ڪه گنهڪاران در روز رستاخیز تمام اعمال گذشته خود را در برابر خود حاضر میبیند.همچنین آیات 7و8 سوره زلزال میفرماید : « هرڪس به سنگینے ذره اے خوبے ڪند ،آنرا میبیند و هرڪس به سنگینے ذره اے بدے ڪند، آنرا میبیند.» بنابراین در روز رستاخیز انسان خودِ عمل خوب یا بدش را مے یابد و میبیند. روایات بسیارے نیز بر این مطلب گواهے میدهند.پیامبر (ص) به یڪے از ڪسانے ڪه از ایشان تقاضاے موعظه ڪرده بود فرمود:« اے قیس ،ناگزیر همنشینے دارے ڪه همراه تو دفن میشود ؛ درحالیڪه او زنده است و تو مرده .اگر او نیڪ و گرامے باشد ، تو را گرامے میدارد و اگر پست و زبون باشد ،تو را تسلیم ( حوادث ناگوار ) میڪند.سپس او باڪسے جز تو محشور نمیشود و تو هم با ڪسے جز او به صحنه رستاخیز نمے آیے . از تو درباره آن سوال میشود بنابراین سعے ڪن آنرا بصورت شایسته اے انجام دهی.زیرا اگر آن شایسته باشد با او انس میگیرے وگرنه از هیچڪس جز او وحشت نداری. و آن عمل توست »
در حدیثے از امام صادق (ع) میخوانیم :« هنگامیڪه مرده در قبر گذاشته میشود شخصے در برابر او نمایان میگردد و به او میگوید: اے انسان ما سه چیز بودیم : یڪے رزق تو ڪه با پایان عمرت قطع شد و دیگرے خانواده ات ڪه تو را گذاشتند و رفتند و من ڪه عمل تو هستم و با تو مانده ام ولے درنظرتو ڪم ارزش تر از آن دو بودم.»
دانشجوی سال آخرم، دو سال پیش با پسری در دانشگاه آشنا شدم، مشترکات زیادی از نظر فکری و سلیقه ای داشتیم در آغاز قرارمان ارتباط کلامی و تلفنی و گاهی دیدار در گوشه و کنار دانشگاه بود.
بعد از مدتی این ارتباط در خارج از دانشگاه ادامه یافت گاهی در پارک و گاهی در سینما و ... قرار ملاقات می گذاشتیم.
از هر فرصتی برای تجدید دیداری استفاده می کردیم. روابط ما روز به روز عاطفی تر می شد.
تا اینکه یک روز درباره ازدواج با من صحبت کرد.
خیلی خوشحال شدم که او هم قصدش از این روابط (مثل من) ازدواج است.
هیجان و نشاط با هم بودنمان بقدری ذهن و زندگی مرا به خود مشغول ساخته بود
که به هنگام خواب و مطالعه کتابهای درسی و در جمع خانواده و دوستان و به هنگام خوردن غذا و تماشای تلویزیون
حتی سر جلسات امتحانی یاد و نام و چهره و حرکات و حرفهای او در ذهنم مرور می شد.
شب ها را به امید دیدار او صبح می کردم. حسابی دلبسته و وابسته شده بودم.
با خانواده ها در میان گذاشتیم حالا به راحتی با هم ارتباط داشتیم چرا که هم هدفمان ازدواج بود و هم مجبور نبودیم پنهانی با هم رابطه داشته باشیم.
گاهی به منزلشان می رفتم و خواهر و مادر همسر آینده ام از من پذیرایی می کردند.
ماجرای دوستی مان را والدین او فهمیده بودند. و می دانستند که ما حدود دو سال با هم روابط عاطفی و پنهانی داشته ایم.
زمان به سرعت سپری شد.
ادامه دوستی ها نه برای من و نه برای والدینم قابل تحمل نبود و می بایست از بلاتکلیفی خارج می شدم.
با درخواست من قرار شد جلسه خواستگاری برگزار شود.
روز موعود فرا رسید.
از چند روز پیش با خوشحالی و شادابی تدارک دیدیم. همه چیز آماده بود.
صدای تیک تاک ساعت منزلمون با ضربان قلبم مسابقه گذاشته بودند.
شور و هیجان وجودم را در برگرفته بود.
صدای زنگ تلفن طبق معمول مرا به سوی گوشی تلفن پرتاب کرد.
دوست پسر سابقم را، حالا به عنوان همسر آینده و همیشگی تداعی می کردم.
صدای او بود با شور و شیدایی تمام پرسیدم پس کجایید. چرا دیر کردید؟
با ناله ای سرد گفت:
والدینم با ازدواج ما مخالفند تمام وجودم سرد شد. دست و پایم نای حرکت نداشتند.
با صدای لرزان گفتم:
چرا چی شده؟ گفت:
مادرم میگن دختری که حدود دو سال با تو دوست بوده و گاهی تا ساعاتی از شب را در پارک و سینما و کوچه و خیابان بوده و روابط احساسی و عاطفی داشته از کجا معلوم با دیگران هم نداشته و نخواهد داشت.
عدم تعریف روابط سالم و هدفمند بین گروههای غیر همجنس با تأکید بر رویکرد فرهنگ بومی و ملی، موجب تنش ها و تلخی های آزاردهنده بین اعضای خانواده بخصوص بین والدین و فرزندان نوجوان و جوان و نیز بروز آسیبهایی نظیر
فرار دختران و پسران از خانه،
ازدواج های ناموفق،
دوستی های ناسالم دختران و پسران،
احساس شکست و ناکامی
گسترش اعتیاد،
خودکشی،
افسردگی،
افت تحصیلی و دهها معضل و مشکل دیگر در بین لایه های مختلف اجتماع گردیده است.
او به گونه ای صحبت می کرد که گویی با شکی که والدینش در دلش کاشته بودند،
دلزده و نگران شده بود.
گوشی را گذاشتم از آن روز لحظه ای روی خوش ندیدم.
هر روزم اشک بود و ناله و گوشه گیری و از هیچ چیز لذت نمی بردم.
هر کس به من می رسید سرزنشم می کرد.
یاد حرفهای عاشقانه و هدیه ها و وعده ها و قرارها و با هم بودنها و خنده ها و شادیهایی که طی دو سال با هم داشتیم عذابم می داد.
دچار افت تحصیلی شدم.
ادامه تحصیل برایم ممکن نبود.
دوستانم از من فاصله گرفتند. حوصله هیچ کس را نداشتم.
نسبت به نماز و حجاب سست بودم، سست تر شدم.
و امروز از آن همه شادی و نشاط و هیجان و گفتگوهای طولانی با او غم و اندوه و دلشوره و احساس حقارت و تنهایی برایم باقی مانده بود.
روابط دختر و پسر
این ماجرای تلخ، یکی از هزاران نمونه ای است که همه روزه در گوشه و کنار جامعه بزرگمان روی میدهد، چرا؟
چرا مشاوران، شاهدان، و پدران و مادران این همه داستانها و سریال های تلخ و تکراری را در زندگی دیگران و اطرافیان خود شاهدند،
بدون اینکه پند و عبرتی برای گروههای بعدی باشد،
باز از همان سوراخی گزیده می شوند که گروههایی قبلی گزیده شدهاند.
اگر شما نیز درگیر چنین روابطی شده اید؛
■رابطه دوستی شما چطور!؟
آیا فکر میکنی به کجا ختم خواهد شد
آیا مسیر را درست طی میکنید به جهت ازدواج
●از همان اول با اجازه خانواده ها راه را برای شناخت هم تدارک ببینید
●دوستی هایی که به سالیان دراز کشیده (۱ سال بیشتر) شود قصد و نیت ازدواج بسیار مبهم و برای جنس دختر فرصت های بعدی رو هم خواهد بست!
●نکته مهمی را هم متذکر شوم
از همان روز اول هفته های اول
اگر قصد ازدواج است
اطلاعات بدید اطلاعات بگیرید
درگیر رمانتیک بازی ها قرار وعده های احساسی نشوید.....پیامک بازی و چت نکنید در حد امکان تماس تلفنی نداشته باشید.... مراقب باشید که ایجاد دلبستگی بدون رسیدن به ازدواج پیامدهای تلخ جبران ناپذیری را به دنبال دارد......
مطمئن باش اگر قانونی از قانونهای الهی رو زیر پا بذاری ،جریمش رو هم باید پرداخت کنی.......پس خیلی خودتو وابسته نکن که دل کندن برات سخت خواهد بود...............موفق باشید.
چرا با وجود علي (ع) فاطمه_زهرا (س) به پشت در رفت ؟؟
پاسخ :
(قسمت اول)
1 – فاطمه زهرا سلام الله عليها پشت در نشسته بود.
آن چه كه از برخى از روايات استفاده مىشود، اين است كه حضرت فاطمه نزديك در ورودي منزل نشسته بود:
◀️ عمر آمد تا به خانه رسيد، فاطمه پشت در نشسته بود، سرش را بسته بود وبدنش از غم از دست دادن پدر نحيف ولاغر شده بود، عمر در را كوبيد وگفت: اي پسر #ابو_طالب در را باز كن، فاطمه گفت: اي عمر به ما چه كار داري؟ ما را با مصيبتي كه گرفتارش شده ايم تنها بگذار. عمر گفت: در را باز كن وگرنه خانه را به آتش مي كشم.
كتاب سليم بن قيس ص 250، بحار : ج 43 ص 197
2حرمت دخول به خانه بدون اذن صاحب آن.
حضرت صديقه شكى نداشت كه جمعيت بدون اذن داخل منزل نخواهند شد. چون نص قرآن است كه بدون اجازه وارد خانه كسى نشويد:
{يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ لاتَدْخُلُواْ بُيُوتًا غَيْرَ بُيُوتِكُمْ حَتَّى تَسْتَأْنِسُواْ وَتُسَلِّمُواْ عَلَى أَهْلِهَا ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ}.
اى افرادى كه ايمان آوردهايد! در خانههايى غير از خانه خود وارد نشويد تا اجازه بگيريد و بر اهل آن خانه سلام كنيد اين براى شما بهتر است شايد متذكّر شويد!
{فَإِن لَّمْ تَجِدُواْ فِيهَآ أَحَدًا فَلاتَدْخُلُوهَا حَتَّى يُؤْذَنَ لَكُمْ وَإِن قِيلَ لَكُمُ ارْجِعُواْ فَارْجِعُواْ هُوَ أَزْكَى لَكُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ عَلِيمٌ}.
و اگر كسى را در آن نيافتيد، وارد نشويد تا به شما اجازه داده شود و اگر گفته شد: «بازگرديد!» بازگرديد اين براى شما پاكيزهتر است و خداوند به آنچه انجام مىدهيد آگاه است!.
النور:27 - 28.
3رعايت حرمت خانه نبوت:
واز طرفي خانه انبياء احترام ويژهاى دارد كه كسى حق ورود بدون اجازه ندارد:
{يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ لاتَدْخُلُواْ بُيُوتَ النَّبِىِ إِلا أَن يُؤْذَنَ لَكُمْ}. الأحزاب:53
اى افرادى كه ايمان آوردهايد! در خانههاى پيامبر داخل نشويد مگر به شما داده شود.
وشكى نيست كه خانه حضرت صديقه طاهره خانه پيغمبر محسوب مىشود همانطورى كه در تفاسير متعدد اهل سنت ذيل آيه شريفه:
{فِى بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَن تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُو يُسَبِّحُ لَهُو فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْأَصَالِ}. النور:36 .
در خانههايى كه خدا رخصت داده كه [قدر و منزلت] آنها رفعت يابد و نامش در آنها ياد شود. در آن [خانه] ها هر بامداد و شامگاه او را نيايش مىكنند.
سيوطى و ديگران از قول ابو بكر از نبى مكرم (صلي الله عليه وآله وسلم) نقل كردهاند كه خانه على و زهرا عليهما السلام از بافضيلتترين خانه هاي انبياء محسوب مىشود:
رسول خدا | اين آيه را تلاوت فرمود، شخصي پرسيد: اين كدام خانه ها است؟ فرمود: خانه هاي پيامبران. ابوبكر سؤال كرد: آيا خانه علي وفاطمه هم از همان خانه ها است؟ فرمود: بلي، از بر ترين آن.
الدر المنثور ، سيوطي ، ج5 ، ص50 شواهد التنزيل ، حسكاني
ج1 ، ص533 و روح المعاني آلوسي ، ج 18 ، ص 157 .
تصور نکنیم که قرائت بدون معرفت اثری نداردکه این وسوسه شیطان است.
حضرت آیت الله بهجت میفرمودند:
اگر کسی بلد نیست قرآ را بخواند ،آنرا باز کند و صفحات آنرا با محبت نگاه کند.
این محبت اثر زیادی دارد،همانگونه که امام (ره) فرمودند که این نامه ای از طرف محبوب به عاشق است؛ گرچه عاشق از مفاد آن باخبر نباشد.
در زمان جنگ بعضی از رزمندهها نامه ای برای مادرانشان میفرستادند و زمانیکه بدست مادرانشان میرسید،گاهی مادر سواد خواندن نداشت ولی نامه را دهها بار میبوسید و می بویید و بارها به دیگران میداد تا برایش بخوانند و هیچوقت ازاینکار خسته نمیشد،چون از طرف محبوبش بود،بدانیم که قرآن هم نامه محبوب ماست.
پيامبر خدا فرمودند:
زمانى كه فاطمه را ديدم، به ياد صحنهاى افتادم كه پس از من براى او رخ خواهد داد، گويا مىبينم ذلت وارد خانه او شده، حرمتش پايمال گشته، حقش غصب شده، از ارث خود ممنوع گشته، پهلوى او شكسته شده و فرزندى را كه در رحم دارد سقط شده؛ در حالى كه پيوسته فرياد مىزند: وا محمداه!؛ ولى كسى به او پاسخ نمىدهد، کمک مىخواهد؛ اما كسى به فريادش نمىرسد.
او اول كسى است از خاندانم كه به من ملحق مىشود؛ و در حالى بر من وارد مىشود كه محزون، نالان، غمگين، حقش غصب و شهيد شده است.
مرد از همسرش انحرافات جنسی را میبیند و اعتراض نمیکند.از آنچه از طریق خودفروشی بدست آورده میگیرد و میخورد .اگر انحراف سراسر وجودش را فراگیرد اعتراض نمیکند.به آنچه انجام میشود و درحقش گفته میشود گوش نمیدهد.
الزام الناصب،ص 195
حضرت علی :
مرد را برای پوشیده نگه داشتن همسرش سرزنش میکنند.
بشارت الاسلام.ص133
حضرت علی(ع):
مرد اموال فراوانی در راههای غیر مشروع خرج میکند و کسی به او اعتراض نمیکند ولی از خرج پولی کم در راه خدا بازداشته میشود.
گاه تصور میشود که این آیه با احادیث فراوانی ک میفرماید « نیت گناه ،گناه نیست» مخالف است.برخی از مفسران بزرگ در پاسخ این اشکال گفته اند: مراد از جمله « ما فی انفسکم» صفات و اخلاق خوب و بد است که در دل ثابت و مستقر شده است؛مانند: ایمان ،کفر، دوست داشتن،دشمن داشتن و امثال این صفات که در جان آدمی ثابت شده و اعمال او از آن صفات سرچشمه میگیرد؛ اما مطالبی که گاهی بی اختیار به ذهن میرسد، مانند فکر گناه _ که بدون اختیار به ذهن برسد و انسان تصمیم بر انجام آن نداشته باشد_ مشمول معنای این آیه نیست.
نکاتی درمورد آیه 285 سوره بقره
فضیلت قرائت دو آیه آخر سوره بقره:
روایت بسیاری در فضیلت دو آیه آخر بقره هرکس این دو آیه را بعد از نماز اعشا بخواند ثواب کسی را دارد که تمام شب را به عبادت و نماز پرداخته همچنین فرموده اند اگر در خانه ای این آیه خوانده شود شیطان نمیتواند به آن خانه وارد شود.
بستن چشمها در نماز مانع شرعی ندارد (و نماز را باطل نمیکند)، گر چه مکروه است.
مالیدن دستها به صورت بعد از قنوت در حال نماز کراهت دارد، ولی نماز را باطل نمیکند.
در همهی نمازهای واجب و مستحب، مستحب است که در رکعت دوم پس از پایان حمد و سوره و پیش از رکوع، دستها را به دعا بردارد و دعا بخواند. این عمل را «قنوت» مینامند.
مستحب است پس از نماز، سجدهی شکر کند یعنی به قصد شکر همهی نعمتها و نعمت توفیق الهی بر نماز، پیشانی را بر زمین بگذارد و بهتر آن است که سه مرتبه یا بیشتر بگوید: «شُکْراً لِلّهِ».
نیت که در نماز واجب است همان قصد انجام نماز برای خداست و لازم نیست در دل خود یا به زبان مثلاً بگوید: چهار رکعت نماز ظهر میخوانم قربة الی الله.
در این آیه کلمه «دَین» بکاربرده شده و نه قرض؛ زیرا قرض فقط در مبادله دوچیز که مانند یکدیگرند ،بکارمیرود ؛ مثل اینکه کسی چیزی را وام میگیرد که مانند آن را برگرداند؛ ولی دَین ،هرگونه بدهکاری را _ خواه از طریق قرض گرفتن باشد یا معاملات دیگر_ شامل میشود؛ مانند اجاره و صلح و خرید و فروش که یکی از دو طرف ،چیزی را به عهده بگیرد. از این آیه که طولانی ترین آیه قران است ،هجده دستور درمورد مقررات داد و ستد مالی استفاده میگردد.که به ترتیب ذکر میشوند:
1- هرگاه شخصی به دیگری قرضی داد یا معامله ای گردید و یکی از طرفین بدهکار شد، برای اینکه هیچگونه اشتباه و ادعایی بعدا" پیدا نشود، باید قرارداد با تمام خصوصیات نوشته شود.
2- برای اینکه جلب اطمینان شود و قرارداد از مداخلات احتمالی طرفین سالم بماند،نویسنده باید شخص سومی باشد.
3- کاتب باید در نوشتن قرارداد حق را در نظر بگیرد و عین واقع را بنویسد.
4- تنظیم کننده سند که از احکام و شرایط معامله اطلاع دارد به پاس این موهبتی که خدا به او داده نباید از نوشتن قرارداد شانه خالی کند بلکه باید طرفین معامله را در این امر اجتماعی کمک کند.
5- یکی از طرفین معامله ،قرارداد را املا کند ، یعنی بگوید تا کاتب بنویسد اما کدامیک از طرفین؟ آیه میگوید بدهکار؛ یعنی آنکس که حق برگردن اوست.
6- بدهکار بهنگام املا باید خدا را در نظر بگیرد و چیزی را فروگذار نکند و همه را بگوید تا کاتب بنویسد.
7- اگر بدهکار ،سفیه( کسی که نمیتواند امور مالی خود را سرو سامان بخشد و ضررو نفع خوش را تشخیص دهد) ،ضعیف(کوتاه فکر و کم عقل و مجنون) و گنگ و لال بود،سرپرست او باید بجای او قرار داد را املا کند و تنظیم کننده سند بنویسد.
8- ولی و سرپرست باید در املا و اعتراف بدهی ،عدالت و منافع کسی را که سرپرست اوست ،در نظر بگیرد و از انحراف از حق دوری جوید.
9- علاوه برنوشتن ،طرفین باید در قرار داد خود دو شاهد بگیرند.
10 و 11- این دو شاهد باید بالغ و مسلمان باشند.
12- یک مرد و دو زن نیز میتوانند شاهد قرار گیرند.
13- شهود باید مورد اطمینان باشند.
14- در صورتیکه شهود دو مرد باشند ،هرکدام میتوانند مستقلا" شهادت بدهند؛ اما در صورتیکه یک مرد و دو زن باشند،باید به اتفاق یکدیگر شهادت بدهند تا اگر یکی از آن دو زن بدلیل مسائل عاطفی تحت تاثیرقرار گرفت و ادای شهادت اشتباهی کرد ،دیگری یاداوری کند.
15- بدهی کم باشد یا زیاد باید آنرا نوشت.
16- در صورتیکه معامله کاملا نقدی باشد ،نوشتن قرارداد الزامی نیست.
17_ در معامله نقدی گرچه تنظیم سند و نوشتن لازم نیست ،باید شاهدگرفت.
18- هیچگاه نباید نویسندۀ سند و همچنین شهود بخاطر رعایت حق و عدالت مورد آزار و اذیت قرار گیرند.
نبض خودتون رو بگیرید
اگر ارتفاع داشت و به راحتی قابل لمس بود
یعنی گرم مزاج هستید
اما اگر اینطور نبود !!!
اونقدر گرمی بخورید تا نبضتان گرم شود
خانم ها وقتی سرد مزاج میشن به شدت بدبین و بدگو و تندخو و افسرده میشن
راه درمانش هم خوردن گرمی است
دانش آموزانی که توی مدرسه تیزهوشان بودن
بعداز مدتی معدلشان میاد پایین...
فک میکنید علتش چی بود؟؟
استاد تحقیق میکنه و متوجه میشه که توی بوفه مدرسه ساندویچ کالباس
( که به شدت سرد هست ) فروخته میشه
با تغییر غذای بوفه
معدل دانش آموزان بعد از 3 ماه به حالت اولش برمیگرده
واسه همینه که ابوعلی سینا میگه؛ "کند فهمی ناشی از سردی مغز است"
و میگه اگه میخواهید بر جامعه ای حاکم بشید
به اونا ترشی (به شدت سرد) بدید ولی خودتون عسل
(به شدت گرم) بخورید
و این مصداق همونه که میگن ترشی نخوری یه چیزی میشی !!!!!!
اگر فرزند زیبا، شجاع، باهوش و قوی میخواهید
باید غذاهای گرم مزاج را بر سر سفره افزایش بدهید
ترسویی، افسردگی، ضعف، بی حالی و بی ارادگی ناشی از سردی بدن است
شب ها غذای سرد نخورید
چون صبح همراه با کسالت بیدار میشوید
در وعده شام از ماست، ماهی، مرغ، برنج و انواع غذاهای سرد استفاده نکنید چون احتمال سکته را به شدت افزایش میدهد
شام باید گرمی باشد
که هم با مقدار کم سیر شوید و خواب خوب و سنگینی داشته باشید و هم صبح سرحال و سحر خیز باشید
شام گرم حجمش کمتر و قوتش بیشتر است
غذاهای گرم زود هضم تر هم هستن
یکی از موادی که میتواند معده را جمع کند و بدن را گرم کند نعناست
نعنا استریل کننده و ضد سم در معده و گوارش است و طبیعتش گرم است
خانم ها
به روش های مختلف از نعنا استفاده کنید
در انواع غذاها به طور مناسب بریزید
چای نعنا بهترین چای برای اعضای خانواده است
و کوکوی نعنا یکی از بهترین غذاها برای وعده شام است
دختری 21 ساله از شدت سستی پاها و ضعف میگه دارم ام اس میگیرم....
جناب دکتر خیراندیش میفرمایند
دلیل سستی بدن و پاهاتون فقط فقط سردی بدنتونه
مشکل این دخترخانم با تغییر رژیم غذایی شکرخدا حل میشه
پس سردی و گرمی بدنتان را تنظیم کنید
اگه کاری کنیم که خانم ها بعد از زایمان از کاچی استفاده کنند
افسردگی پس از زایمان به کل از بین میره
خانم ها به طور معمول مزاجشون سرد هست
بر اثر زایمان ضعیف هم که میشن
توی بیمارستان هم که بهشون ماکارانی و مرغ و ماهی میدن
معلومه که افسردگی میگیرن ...
پس مواظب طبع بدنتون باشید
لطفا نشردهید شاید خیلیها نمیدونن و با استفاده از این مطالب مشکلشون حل بشه .
در کوچه باد مي آيد، خبري در راه است. بادي که مي وزد، آبستن عزاي بزرگي است که خواهد رسيد. توفاني که تنها قصد ويراني کلبه عشق را دارد،کلبه حقيقت، کلبه وحي و توحيد.
برخيز؛ هنوز اسلام نيازمند خطبه هاي توست. هنوز اميرالمؤمنين (ع) انقلاب و غيرت فاطمى تو را پشتوانه خويش مي خواهد. برخيز و با همين نيمه جان مجروح، با همين پيکر زخم خورده در کوچه هاي شهر جاري شو. درِ تمام خانه هاي خواب برده را با دست هاي عصمت خويش بکوب تا بيدارشان کنى و پايمال شدن وصيت و ميراث رسول را سکوت نکنند.
يگانه دختر پيامبر اکرم(ص) در نزد مسلمانان برترين و والامقام ترين بانوي جهان در تمام قرون و اعصار مي باشد. مادري چون خديجه دارد که بايد گفت اسلام مرهون زحمات آن بزرگوار است. در دامن پدري چون پيامبر گرامي پرورش يافت، شوهري چون اميرالمومنين دارد که بيش از سيصد آيه از قرآن شريف درباره او نازل شده است و فرزنداني چون حسن، حسين، زينب و کلثوم دارد که اگر نبودند، قطعا اسلام نبود.
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: بي شک فاطمه عليها السلام حوريه اي است که به صورت انسان آفريده شده است.
( همان، ج 78، ص 112.)
داستاني آموزنده از حضرت فاطمه (س) :
روزى امام حسن مجتبى عليه السلام وارد اتاق مادرش ، حضرت زهراء عليها السلام گرديد، ديد که مادرش در حال رکوع نماز است و براى مردها و زن هاى مؤ من با ذکر نامشان دعا مى کند.گوش کرد، که ديد مادرش فقط براى ديگران دعا مى نمايد و براى خويش ، هيچ دعائى نمى فرمايد، جلو آمد و اظهار داشت : اى مادر! چرا مقدارى هم براى خودت دعا نمى کنى همان طورى که براى ديگران دعا مى نمائى ؟حضرت زهراء سلام اللّه عليها پاسخ داد:
اى فرزندم ! اوّل ما بايد به فکر نجات همسايه باشيم و سپس براى خودتلاش و دعا کنيم.
آري امروز رحيل رحلت، گوهر گراني را از صدف حيات به معراج رسانيده است و عاشقان و شيفتگانش را به سوگ نشانده است. امروزه پس از گذشت ساليان متمادي همچنان مزار سرور بانوان جهان مخفي است و کسي از محل آن آگاه نيست. مسلمانان و بخصوص شيعيان در انتظار ظهور امام مهدي(عجل الله تعالي فرجه الشريف) بزرگترين منجي الهي و يازدهمين فرزند از نسل فاطمه (عليها السلام) در ميان ائمه مي باشند تا او مزار مخفي شده مادر خويش را بر جهانيان آشکار سازد و به ظلم و بي عدالتي در سراسر گيتي، پايان دهد.
ايام سوگواري حضرت فاطمه زهرا (س) را به تمام مسلمانان جهان تسليت عرض میکنیم.
التماس دعا
از امام صادق (ع) نقل است:
"گناهِ گرفتن یک درهم ربا،بزرگتر است از اینکه انسان محرم در بیت الحرام هفتاد بار زنا کند."
نیز از ایشان روایت است:
"ربا ازنظر بزرگی گناه ،هفتاد بخش دارد که کوچکترین آن مانند کسی است که در بیت الحرام به مادرش تعرض کند."
در روایتی از پیامبر نقل شده:
"در شب معراج ،بمردمی برخورد کردم که از شدت بزرگی شکمهایشان نمیتوانستند از جایشان بلند شوند.ازجبرییل پرسیدم :اینها چه کسانی هستند؟گفت :اینها کسانی هستند که (در دنیا) ربا میخوردند و خداوند درباره آنها فرموده: کسانیکه ربا میخورند،(در قیامت) برنمیخیزند مگر مانند کسی که بر اثر تماس شیطان دیوانه شده اند و اینان مانند فرعونیان هستند که ( در برزخ) هر صبح و شام بر آتش عرضه میشوند و میگویند :پروردگارا چه زمانی قیامت برپا میشود؟!"
******************** یه اشتباه توی این سه جمله هست اگه تونستی پیداش کنی یه جایزه ی تپل بهت میدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر سه تاش درست بود.
جایزت پیش خداس
فکرشو کردی اگه اینو تو دوتا گروه دیگه بفرسی چند تا صلوات ختم میشه؟
تازه قسمتی از ثوابش هم به خودت می رسد پس یالا به اندازه ی معرفتت بفرس.
****************
اما هدف از این پیامها چیست؟
1. روزانه چنین پیامهایی در شبکه های اجتماعی می چرخد که به ظاهر برای ثواب بردن اجباری و.. ارسال می شوند، اما در حقیقت، نوعی سواستفاده از مخاطب است که با گول زدن فرد و فریب او، مثلا! عملی مستحب انجام دهد!
حال آنکه در اسلام، انجام کاری بدون نیت (حسن فاعلی) و آگاهانه عمل کردن، پاداش ندارد و لذا چنین پیامهایی بی ارزش و پوچ هستند.
2. همچنین این پیامها، با هدف خرافاتی نشان دادن مسلمانان تهیه می شوند تا چنین نتیجه بگیرند که مسلمانان! چنان ساده اندیش هستند که با روخوانی یک جمله آن هم برای کشف اشتباهاتش!! از خدا جایزه می گیرند!
3.این پیامها، با این جمله شروع می شود که "اشتباه" موجود در آیه یا دعا را پیدا کنید. تا در ذهن چنین القا شود که امکان اشتباه! و خطا و.. در آیات و دعاها وجود دارد و سپس در مرحله بعد ارسال پیامهایی در سطحی بالاتر،که نه اشتباه #املایی، که مثلا! کشف! اشتباهات #محتوایی متون دینی را #عادی سازی نمایند.
اجازه ندهیم دین به خرافات آلوده شود.
با بازنشر مطلب از @roshangarii به صف روشنگران بپیوندید.
امام صادق (علیه السلام):
باپایدارے ،سلامت..وباعجله ،پشیمانے حاصل میشود وهرڪ๛ ڪه ڪارے را در وقت غیرآن انجام دهد،در وقت غیر خود به نتیجه میرسد.
هرچشمے در روز قیامت گریان است مگر سه چشم:چشمے ڪه از تر๛ خدا گریه ڪرده،چشمے ڪه از آنچه حرام است پوشیده شده وچشمے ڪه در راه خدا بیدار مانده.
بیدارے روا نیست مگر در سه چیز:شب زنده دارے براے خواندن قرآن یا طلب علم یا عروسے باشد ڪه به همسر خود هدیه شده است.
سه چیز است ڪه هیچڪ๛ در آنها عذرے ندارد:
اداے امانت به صاحبش ،چه نیڪوڪار باشد و چه بدڪار ،و وفاے به عهد چه براے نیڪوڪار باشد و یا براے بدڪار، و نیڪے به پدر و مادر ،چه نیڪوڪار باشند چه بدڪار.
حضرت علی (ع) میفرماید:
صدقه پنهانی ،کفاره گناهان است و صدقه آشکار ،از مرگ بد جلوگیری میکند.
در روایت دیگری آمده است:
هفت کس هستند که خداوند آنها را در سایه لطف خود قرار میدهد در روزیکه سایه ای جز سایه او نیست :(یکی از آنها) کسی است که صدقه پنهانی میدهد بطوریکه دست راست او از صدقه ای که دست چپ او داده،آگاه نمیگردد.
✿
مقام معظم رهبری:
اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رییس فضای مجازی کشور میشدم!
رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست،
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ،میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را
به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند ،برسانید!
این فرصت فوق العاده ای است؛
مبادا این فرصت را ضایع کنید !
اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد!
1391/7/20
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم،جز خدا"شهیدابراهیم هادی"
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
شهادت تیر و ترکش نیست؛آنروز که خدا را باهمه چیز و در همه جا دیدیم و نشان دادیم،شــــــهـــیــــد شده ایم
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
در زمین عشـــقـــی نیست که زمینت نزند،آســمــــان را دریاب
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
تنها و تنها خــــــداست که می ماند